Mage v 31

Magen fortstätter att växa. Måste ta och väga mig vid nästa kontroll hos barnmorskan för att se hur mycket jag har gått upp hittills. Jag är sjukt mycket mer sockersugen denna graviditeten jämnfört med när jag väntade Jamie. Vet inte hur många av kanelbullarna som jag har tryckt i mig... Får passa på att frossa nu medan jag endå ska bli tjockare ;)
 
Iallafall så kan jag fortfarande sova på magen så nattsömnen är inte rubbad ännu. Är väl bara en tidsfråga innan de blir svårt att hitta en skön sovställning.
 
 
PUSS
 
 
 

Fredag

Jamie bestämde sig för att ta sovmorgon till halv 9 idag, såå skönt! Efter lite frukost så åkte vi hem till Moster Helena med familj för att leka med kusinerna! Blev både lek inomhus och utomhus innan vi tog Daniel med oss och körde och storhandlade på Ica Maxi (deras bil är på service).
 
Imorgon kommer Morfar med familj hit för halloween middag. Alla ska ju vara utklädda så igår var vi tvugna att testa sminka pappa som en vampyr lite snabbt. Kommer bli mer jämnt och ordentligt imorgon och även fejkblod och vampyrtänder som vi inte orkade klödda med igår.
 
Jamie skulle egentligen vara djävulen men djävulshornen var slut på Ica Maxi (köpte bara sån gaffel i Ullared) så han får helt enkelt en annan läskigare utklädnad som ni får se imorgon ;)
 
 
 
PUSS