Lördag

Simon skulle ju fixa stoppet i toaletten när han kom hem från jobb igår. Men passande nog så körde lokföraren mot ett signalstopp och blev tagen ur tjänst direkt så tåget stod stilla mellan kävlinge - teckomatorp i väntan på en ny lokförare och en olyckskontrollant som tydligen behövde komma dit av någon anledning.
 
Istället var kl 19 istället för 17 innan Simon äntligen kom hem.. Under tiden så blev de även stopp i vasken så händig som jag är så satte jag igång och försökte lösa problemet. Här behövs de inga manshänder inte.. 30 minuter senare så var både vasken och toalettstolen fullt fungerande igen!! (och visst var de wc freshen som stoppade upp)
 
I morse hade vi en mysmorgon. Blev frukost i sängen hela familjen innan vi åkte iväg till babysim.
 
 
De kommer hela tiden nya ord och meningar från Jamie så ibland är de supersvårt att lista ut vad han säger. Han har alltid sagt tack när vi ger honom något men idag har han börjat säga "tack så mycket". Ett ord som numera också upprepas x antal gånger om dagen är "mysa": På kvällarna kan han komma och säga "mamma, pappa" och ta våra händer och peka på myspölen och säga "Mysa". Då ska vi alla tre sitta i hans myspöl och mysa! Underbart!
 
PUSS
 
 
 
 
 

Stopp

Jag storstädade toaletten för ett par dagar sedan och tänkte fräscha till de ytterliggare genom att sätta en sån wc fresh i toalettstolen. Sagt och gjort, igårkväll fylldes hela stolen med vatten när jag spolade och ganska snabbt insåg jag att den satans freshen saknades.. Inte så svårt att lista ut vem de skyldiga är..
 
Så nu är de alltså stopp i toaletten så Simon har rådfrågat rörläggare på jobb hur smidigaste sättet att lösa problemet på var.. Han får alltså stoppa ner handen och försöka få tag i den hahahaha.. Har den kommit längre i röret så är de enda alternativet att skruva loss hela stolen och har de blivit så illa att den gått ut i själva avloppsröret så får de bli spolbil.. ALLTSÅ, JAMIEEE!!  :P

Imorse hämtade vi upp mormor för att åka in till stan och handla en spegel på jysk som hade utförsäljning. Istället för 500 kr så var den nedsatt till 135 kr, perfekt då vi letat efter en spegel till hallen länge!
 
Blev även ett litet stopp hos mormor för fika, leka och mys med katterna. Hade sååå gärna velat ge Jamie en katt men tyvärr är jag och Simon inte lika intresserade över att ta oss an ytterliggare ett djur.. De räcker gott och väl med våra bjäbbiga hundar!
 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 
 

Barnmorskan & utvecklingssamtal

Igår  förmiddag var de dags att åka till barnmorskan igen, nu på slutet känns de som om man är där hela tiden. Nästan gång jag ska dit är 10december och sedan ultraljudet den 17 december. Allting såg iallafall bra ut, symfusmåttet är nu på 30 så hon följer sin egen kurva.
 
Jamie är väldigt intresserad utav magen och ska hela tiden klappa och säger "bebis". Så fort han är i närheten så blir de ett jäkla liv och rörelse inne i magen:) Ska bli intressant och se hur han förstår att de faktiskt inte finns någon bebis i mammas mage längre när lillasyster väl är ute.
 
Annars så var de ett litet utvecklingssamtal i morse när jag lämnade Jamie på dagis. Han är så lugn, tyst och snäll - alltså raka motsatsen till han är hemma. Hemma går hans mun ett i ett, han kastar sina leksaker åt alla möjliga håll och kanter och han springer & klättrar överallt. Men de är ju skönt att han uppför sig när han är borta iallafall :)
 
Nu när han är lite halvkrassig så blir de mys i sängen med film efter dagis och sedan somnar han ganska snabbt.
 
 
PUSS