Lördag

Igår blev de en liten shoppingtur med mamma på Nova. Jag har ju önskat mig de i födelsedagspresent när jag fyller år så jag passade på att försöka hitta lite kläder som hon kunde köpa. De blev faktiskt en riktigt lyckad shoppingrunda och ett par plagg rikare som kommer komma väl till användning i sommar. Nu får jag bara vänta tills den 22 juni innan jag kan börja använda dem ;)
 
Idag så har jag och Jamie fått städat ordentligt. Han blir helt tokig om han inte får hålla dammsugaren så de bådar ju riktigt gott inför framtiden haha. Torkat golven har vi också hunnit med, både hundarna och jamie drar in massa skit när de springer in och ut hela tiden.
 
På eftermiddagen kom Pappa, Ral och Robin hit och fikade!
 
Mammas fina kille! <3
 
PUSS
 

Torsdag

Idag var de AIF dagen så jag och Jamie åkte dit i morse för att titta när Lucas och hans lag spelade matcher. De var väldigt intensiva speltider utan pauser och eftersom de bara hade 1 avbytare så var de inget speciellt motstånd för de andra laget. Men sista matchen lyckades de få in några bollar så de vann iallfall en match! :)
 
Jamie var väldigt intresserad utav de stora grabbarna!
 
 
PUSS
 

Onsdag

I förmiddags kom mamma hit och hälsade på en sväng. Medan hon lekte med Jamie fick jag passa på att ta itu med diskberget, slänga skräp och hämta ut paket.
 
 
De verkar vara rätt mycket förstora så vi får ta med dem nästa gång vi handlar och mäta och se hur de ligger till. Annars får jag köpa ett par i en storlek mindre som han kan ha nu i sommar så får han ha dessa nästa vår!
 
 
PUSS