Barnakuten

När vi åt middag så rullade han återigen med ögonen så vi körde faktiskt in till barnakuten som sjukvårdsupplysningen rekommenderade. Där gjorde de lite rutintester och även EKG för att titta så att allt var bra med hjärtat, och de var de.
 
Så nu ska vi få en remiss att göra EEG för att kolla hjärnans aktivitet eftersom de misstänkte att de kunde vara epelepsi efter att ha sett filmen vi filmat. Epelepsi behöver inte innebära stora kramanfall utan mildare frånvaroattacker på några sekunder finns också..
 
Vi kommer även få en remiss till en Neurolog som är speciallist på nervsystemet oavsett vad EEG visar. De är inte alltid som EEG visar epelepsi trots att de kan vara så.
 
Vi får helt enkelt vänta och se vad som sker..
 
Älskade kille
 
 
 
Håller tummarna att detta är ännu en fixide som allt annat skit han har för sig.
 
PUSS
 
 
 

Rullar ögonen

I fredags när Jamie satt och åt började han plötsligt att rulla med ögonen så att endast ögonvitan syntes. Detta har han gjort några enstaka gånger under helgen men idag när han åt lunch hände de flera gånger och han blev lite frånvarande (kollade inte på mig när jag kallade på honom).
 
Ringde 1177 som tyckte att detta skulle kollas upp så jag ringde till vårdcentralen som verkade dumförklara mig och gav oss en tid på onsdag. Ringde tillbaka till 1177 för att höra om jag skulle vänta till onsdag men de tyckte att vi skulle åka in om han gjorde de igen efter han vaknat (han sover nu).
 
De trodde att de kunde vara epelepsi... Vilket vi verkligen INTE hoppas, utan vi hoppas på att de är nått tics som han fått för sig helt plötsligt då de verkar konstigt eftersom han inte verkar medveten om vad han gör.
 
Har iallafalla filmat de så att om vi behöver åka in så kan läkaren se hur han gör. Vi får helt enkelt se vad som händer när han vaknar. Om de fortsätter eller förhoppningsvis är borta!!
 
PUSS

Grillad korv och sol

När Jamie vaknade efter middagsluren så körde vi hem till svärföräldrarna som bjöd på grillad korv med bröd och våfflor till efterrätt. Har varit superfint väder idag så eftermiddagen spenderades på deras altan!
 
 
 
 
 
PUSS