Grill

Jamie behöver egentligen inte en enda leksak till på ett bra tag men när vi var iväg och storhandlade igår kunde vi inte låta bli. Han är ju helt fascinerad utav vår grill så när de var extrapris på en barngrill så var vi tvugna att slå till! Så nu kan han stå och grilla sina plastkorvar medan pappa grillar riktigt mat ;)
 
 
 
 
 
De första han gjorde när han vaknade i morse var att springa till grillen haha! Annars brukar han vara sjukt snabb med att hälla ut hundarnas vattenskål eller klättra upp på toaletten och slita ner allt som finns på vasken.
 
PUSS
 

Söndag

Grabbarna ligger och sover så jag passar på att storstäda, kvittar egentligen hur mycket jag städar, de blir endå bombnedslag så fort Jamie vaknar igen!
 
Lite bilder från syrrans mobil igår!
 
 
 
 
De var inte bara Elinor som fick present igår utan jag fick minsann en familjefotografering av Helena med familj! Jag hade velat ha en vägg med massa fotoramar i sovrummet så förhoppningsvis blir de bra foto så vi har några att sätta upp :)
 
PUSS
 

Lördag

Idag var de kalas för Elinor! Jamie var inte alls sugen på att klä på sig och göra sig redo att köra, han skulle ut i trädgården och leka i sandlådan. Men när vi väl sa att vi skulle träffa Lucas så blev de en jäkla fart på honom haha :)
 
Fullt hus, god mat, tårta, fotbollsspel i trädgården och massa barn! Jamie var mer än nöjd med andra ord!
 
 
 
 
 
Vi körde hem lagom till fotbollen, Brasilien - Chili (åttondelsfinal). Vilken jäka rysare, jag satt på nålar genom hela matchen.. Men tillslut tog ändå mitt tippade vinnarlag av VM hem de på straffar!
 
Fredde kom också hit och hälsade på!
 
PUSS