Torsdag

I eftermiddags åkte vi hem till Angelica & Paul. Även Pauls föräldrar & syster med familj kom dit och umgicks! De har en pojke (Lion) som är 5 månader äldre än Jamie så de hade väldigt roligt tillsammans! De blev ett snabbt dopp också i poolen men eftersom de var superkallt så fick Jamie inte bada fler gånger.
 
Sjukt svårt att aktivera Jamie tillslut eftersom barnen blev trötta och hungriga i väntan på att grillen skulle bli klar. Jamie ville inte vara i trädgården utan skulle springa efter alla katterna där inne och pilla på allt skit så nu är man lagom slut i huvudet.
 
Simon somnade så fort vi kom innanför dörren efter x antal öl för mycket och snart sover nog Jamie också. Ska bli skönt att kunna njuta lite av lugnet innan de är dags för mig också att kasta in handduken.
 
 
 
PUSS
 

Busfabriken

Idag hade vi planerat att åka och bada men vädret var ju inte på vår sida. Vi trotsade dock småregnet på förmiddagen och var ute i trädgården och lekte. När Jamie sovit middag så åkte vi till Busfabriken för ännu mer lek.. Jag och Simon var mer eller mindre döda efter att ha klättrat runder där inne, Jamie fick ju aldrig nog!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS
 
 

Tisdag

Inatt kom huvudvärken/migränen tillbaka och än så länge har jag inte blivit av med den.. Fick vilat lite under förmiddagen och även när Jamie sov middag men sedan kände jag att jag behövde komma på andra tankar och slippa tycka synd om mig själv. Så vi körde hem till Helena med familj och badade!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hela kvällen har Jamie ältat "Stina"! Han har typ inte heller lärt sig att säga "Hej" utan han säger "goddag" haha.
 
PUSS