Babysim och vaccination

Jamie sov som en stock när klockan ringde i morse, kändes taskigt att väcka honom men idag stod de babysim på schemat. Har ju varit ett uppehåll men Jamie plaskade glatt och dök precis som innan uppehållet.
 
 
Vi stannade kvar och lekte en stund i lekrummet innan vi körde vidare till BVC för vaccination. Vi hade satt på Emla plåster men dem stack inte där som suttit så han blev lite ledsen men de gick snabbt över. Nu är han 76cm lång och väger 9,8 kg, så han följer normalkurvan på längden och ligger lite under på vikten.

Efter eftermiddagsluren har han varit väldigt gnällig och bara mamma har passat. Han har nog varit lite öm i benen där han fick sprutorna eftersom han blev ledsen så fort han rörde på sig eller skulle klättra.
 
Nu innan han skulle sova så verkade de som att de gått över lite så förhoppningvis sover han bra inatt.
 
Jamie är lite egenkär och går och speglar sig flera gånger om dagen. De har han nog ärvt från sin käre far!
 
PUSS
 
 
 

Torsdag

Idag tog Simon arbetstidsförkortning så han var hemma vid vid 12. Efter Jamie ätit lunch så tog vi på oss och gick ut för att premiär åka pulka. Vi har en liten backe precis utanför trädgården som är perfekt för Jamie när han är så här liten.
 
Understället fick åka på innan vi gick ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag gjorde jag en gryta som tog 5 timmar, riktigt gott blev de!!
 
Imorgon är de dags för babysim, vaccination och sedan håller vi en lugn hel. Får se om vi fixar upp tapeten och kör och handlar vår nya säng i helgen eller om vi gör de nästa helg. Simon vill gärna köpa sängen nu direkt men jag vill att vi får upp tapeten först och köper sängen efter :P
 
PUSS

Vatten överallt

Idag blev de mer eller mindre KAOS när jag stod och diskade. Eftersom vi inte kan använda diskmaskinen så diskade jag förhand och så la jag in de på tork i diskmaskinen så luckan stod alltså öppen. På nått sätt hade Jamie kommit åt knappen så diskmaskinen startade med luckan öppen. Dumma jag fattade inte ett skit utan trodde de hade nått med att vasken stod på så jag stängde av de snabbt som tusan eftersom de sprutade vatten överallt från diskmaskinen. Stod helt paralyserad och trodde de var någon vattenläcka innan jag kopplade att Jamie råkat starta maskinen.. Bara att börja torka upp allt vatten i köket och hallen...
 
Imorgon ska jag se till att beställa reservdelen till diskmaskinen för de finns inget värre än att diska förhand.
 
PUSS