Torsdag

Igår eftermiddag kom mormor hit och hämtade oss så åkte vi till center syd för att shoppa lite. De blev ett par böcker till Jamie från bokrean så snart tänkte vi göra godnattsagan till en rutin. Än så länge är de svårt då Jamie inte vill sitta still och bara vill riva sönder sidorna men förhoppningsvis lite längre fram.
 
De blev även en del fina vårkläder till lillkillen! Tänkte ta några bilder på vad vi köpt till honom på senaste tiden så kommer de upp imorgon.
 
På kvällen igår kom svärföräldrarna hit och hälsade på. De åker på långsemester till Thailand imorgon och kommer inte hem förrän den 24 Mars så de dröjer tills vi ses igen. Vi tänkte passa på att utnyttja deras badkar medan de är iväg så Jamie kan få plaska lite :)
 
Idag hade vi en familjedag och åkte in till Landskrona och åt basilika buffé, Jamie älskade de! Fast å andra sidan äter han allt.. Senare på eftermiddagen gick killarna till lekplatsen så passade jag på att plugga lite, städa undan och ha middagen klar när de kom tillbaka.
 
PUSS