Tisdag

Igår tog de närmare 2 timmar att få Jamie att somna på kvällen så idag testade vi att skippa middagsluren för att se om de blev lättare. Har spenderat dagen med utelek, lång pannkakslunch, målning av glasbrukar m.m!
 
Senare på eftermiddagen hade vi tid hos barnmorskan för den extra kontrollen så att magen hade växt. Min ordinarie barnmorska har tyvärr åkt på semester så jag fick en annan. Både denna och en annan som tillkallades fick symfusmåttet till 32, precis samma mått som förra gången.. Så på fredag fick jag en tid för att åter igen göra ett tillväxt ultraljud och se så att hon har gått upp sen förra gången.
 
Jag skulle tro att om de visar sig att hon inte har ökat i vikt så blir de igångsättning? Fredag är 2 januari så antagligen hade hon kommit den 3:de (jamies födelsedag) om jag blivit ingångsatt. Men jag vet ju som sagt inte hur dom gör och hoppas ju självklart på att hon ökat i vikt eller kommer mellan nyår kl 00 och fredag ;)
 
 
 
 
Efter barnmorskan fick vi handlat lite inför kalasen i helgen och sedan tog vi med oss pizza till mormor där Jamie lekte under tiden vi var iväg!
 
Dagens nattning gick betydligt snabbare, la honom halv 8 och han somnade lite över 8. Dock var de en betydligt gnälligare och ledsnare kille eftersom han antagligen var så trött efter att ha varit vaken hela dagen.. Vi får ge de några dagar och se hur de går, om vi ska fortsätta skippa middagsluren eller om vi ska korta ner den till 30 minuter.
 
PUSS
 
 

Morgondagen

Vi hade egentligen inte tänkt göra något speciellt på nyår eftersom vi faktiskt inte vet om vi kommer att vara hemma. Men eftersom lillasyster Tess ska ha fest så har vi endå planerat in att fira ihop med morfar, Ral, Robin och Angelica. De kommer alltså hit imorgon och  Morfar med familj sover över så Jamie kommer bli överlycklig!
 
Blir fondue & nutella efterrätt så nu får vi bara hoppas på att de inte kommer någon bebis förrän efter 12 slaget imorgon!
 
 
PUSS
 

Måndag

Jag sover väldigt dåligt på nätterna så jag får passa på att vila under förmiddagarna istället medan killarna får lite egentid. Idag har de blivit två runder ut i snön, nu hoppas vi bara på att de ska komma ännu mer så de faktiskt går att åka pulka och bygga snögubbe!
 
 
 
Vår prinsessa :D
 
 
 
Jag skickade iväg Simon på bio ikväll eftersom de kommer ta ett tag innan vi kommer ut från huset på egen hand efter att lillasyster har kommit. Får se om jag själv hinner med att gå ut och äta med Angelica innan de är dags också!
 
PUSS