Måndag i Turkiet

Vi struntade i att fråga om spjälsäng så Jamie fick sova med oss hela veckan!
 
 
 
Jamie älskar ju att bada så all hans vakna tid under dagarna spenderades i vattnet (han sov ca 1 timme under dagen). Vid 17-18 tiden gick vi upp på rummet och vid 20 tiden åt vi middag! Efter middagen så blev de åka "karusell" och barndisco innan de var dags att gå till rummet och sova.
 
 
Blev väldigt många glasser under veckans gång.
 
 
 
 
 
Jamie rädda Willy
 
 
 
 
PUSS
 
 
 

Resan till turkiet

Eftersom de blir väldigt mycket bilder så tänkte jag dela upp inläggen per dag istället.
 
Kl 04 väckte jag Jamie genom att fråga om han skulle åka flygplan, han bokstavligt talat flög upp ur sängen! och sedan körde vi till flygplatsen! Vi var ju väldigt skeptiska till att de skulle gå bra att flyga med Jamie men vi blev faktiskt positivt överraskade. Trots att svärföräldrarna fick platser långt ifrån oss så hade vi turen att ha ett ledigt säte bredvid oss.
 
Jamie slocknade ca 30 minuter efter start och sov igenom 2 timmar av flygningen så de var bara ungefär 1 timme att sysselsätta honom vilket inte var så svårt.
 
 
 
 
 
Från de att flygplanet landade tills de att vi befann oss på hotellet tog de 3 timmar (varav 1 timmes transfere)!! Jamie började bli lite rastlös på bussen men var väldigt duktig! 
 
Kom till hotellet vid 14 tiden så de blev bad resten av dagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jamie blev öööverlycklig när han såg att de fanns tama kattungar överalllt!
 
 
 
 
PUSS
 
 
 
 

liten uppdatering

Vi njuter för fullt av strålande sol, massa bad och mat i överflöd. Jamie är i himmelriket och att sova existerar knappt.. Kommer behöva 1 veckas semester när vi kommer hem härifrån ;)
 
 PUSS