Onsdag

Efter att ha varit hemma måndag & tisdag kände jag att vi behövde åka iväg någonstans. Frågade först Micka om vi skulle till karlslundsparken men eftersom Elinor är på dagis så blev de andra planer.
 
Körde och hämtade upp Angelica och sedan mötte vi upp Paul i Landskrona. Gick en sväng på stan och käkade sedan lunch tillsammans. Nu när de är fint väder så behövde Jamie lite shorts, de han har i storlek 86 är fortfarande lite förstora så hoppas att dessa passar bättre.
 
Ikväll var egentligen tanken att vi skulle grilla med lite vänner men eftersom Simon jobbade full dag så hade de blivit lite sent. Men de kommer nog hit iallafall och umgås och sedan får de bli en sväng bort och titta på majbålet! :)
 
Har även glömt att berätta att vi fick provsvar från EEG igår och allting såg bra ut. Han drömde väldigt mycket under sömnen men inga tecken på epelepsi så de är ju skönt!
 
PUSS

Tisdag

Ännu en dag då vi tillbringat exakt hela dagen utomhus med undantag för lunch, middag och tupplur. Varje morgon springer Jamie och tar sin keps direkt och sätter på sig trots att den är alldeles för stor.
 
 
Idag kom även den första riktigt faceplanten som fick mig att tro att han slått ut alla tänder. Tur i oturen lyckades han vända ansiktet så kinden tog smällen istället. Jag kunde inte titta på honom utan att bli svimmfärdig eftersom jag kände hur ont de måste ha gjort, så tur att han är mutbar med glass så jag kunde återhämta mig lite. :P
 
 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen gick vi ut på promenad och stannade till på lekplatsen och lekte och fikade.
 
Jag hade inbokad examination idag och bad Simon komma hem lite tidigare eftersom de var kl 17 och han brukar vara hemma lite efter de. Kvart i skullle han vara hemma med då ringer han från kävlinge (där han ställde bilen för att komma hem snabbare) och säger att han glömt bilnycklarna på jobb så hans farfar skulle komma och hämta extranyckeln. Jaha, de var bara för mig att fixa examination med en speedad Jamie:P MEN de gick förvånadsvärt bra!
 
Efter middagen gick vi ut och fortsatte med sandlådan så nu är den i princip klar!
 
PUSS
 
 
 
 

Måndag

Imorse efter frukosten gick vi ut i trädgården, shit vad varmt de var redan så tidigt. Jag trodde jag kommit på en perfekt idé för att ta upp maskrosorna, nämligen med en gaffel (vi äger inte sån plockare) men den var allt annat än bra.. Nu har jag blåsor i handen MEN gräsmattan är iallafall fin :)
 
In och äta lunch innan vi gick ut på en promenad för att bland annat hämta ut ett paket med mina nya träningsskor. Sjuuukt nöjd är jag :)
 
När vi kom tillbaka blev de åter igen trädgården, jamie älskar att gå och plocka blommor, klättra upp för altantrappan och sitta bland stenarna och gräva med Atlas.
 
Nu sover han så jag tänkte faktiskt sätta mig ute och sola. Måste få lite mer färg på benen innan jag kan visar mig offentligt i shorts ;) Tänkte även blåsa upp en liten bebispool som vi köpte till förra sommaren så kan Jamie plaska lite när han vaknar. De är helt vindstilla på altanen!
 
Dagarna blir så mycket roligare när man kan vara utomhus istället för att bara sitta inne.
 
PUSS