godnatt

Denna förkylningen tar kål på mig så nu får de bli sängen. Imorgon har jag den muntliga examinationen och jag känner mig inte förberedd för fem öre men de får helt enkelt gå. Hoppas på att vi bara disskuterar uppdragen och inte går in på allt annat i kursen för då är jag körd.
 
Idag sa Simon till chefen att han vill ta pappaledigt varje fredag fram över (nu tar han halva dagarna eftersom vi babysimmar) men de gick inte just nu så om några veckor så kommer Simon endast att jobba 4 dagar i veckan och istället ta ut pappaledigt på helgen för att kompencera. Helgerna går ju så otroligt fort så eftersom Simon vill hinna spendera mer tid med Jamie så blev detta en bra lösning. Vi ska ju som sagt dela lika på föräldrapenningen så Simon har ju en hel del dagar att använda.
 
PUSS

massa shopping

Helgen har gått otroligt snabbt och Jamie har haft fullt upp med att leka med sin moster Robin.
 
Igår blev de en sväng till väla och idag åkte jag och micka till Nova. Så de har blivit en hel del shopping till jamie.
 
 
 
Vi fick en liten genomgång inne på Polarn & Pyret så nu har vi blivit lite klokare hur vi ska klä jamie när de är kallt. Man ska tänkte 3 lager, ullunderställ närmast kroppen är bäst eftersom de andas om han blir varm så de har vi införskaffat oss, så de ska man ha på när de är riktigt kallt tillsammans med flecceställ och sedan skaljacka/överdagsbyxor nu i höst och senare i vinter en vinteroverall. Är de inte så jättekallt så räcker de med underställa och sedan ytterkläderna.
 
Vi valde att köpa jacka och byxor eftersom vi kan använda jackan tillsammans med en fleece i vinter när vi åker och handlar.Sedan kommer vi ju att köpa en vinteroverall också men vet ännu inte vilken vi vill ha eftersom den vi var inställda på visade sig vara en skaloverall och inte en vinteroverall.
 
 
PUSS

helgen

Igår eftermiddag kom pappa & Ral och lämnade av Robin som bor hos oss i helgen medan de är i stockholm (deras pris från Grill-SM).
 
Imorse åkte vi till Center Syd och shoppade nya skor till Jamie, lunchade och handlade lite mat. Sedan kom Micka, Johan och Elinor och hälsade på en sväng. Jamie var heeelt utmattad och somnade i Simons knä..
 
 
 
Älskade unge <3
PUSS