Onsdag

Jamie vaknade lagom till jag skulle lägga mig igår så de blev en rofylld natt. Halv 9 var han pigg och redo för att börja dagen som vi har spenderat hemma hos mamma i Asmundtorp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är de något Jamie är bra på så är de att stöka ner. Alla skåpsdörrar står alltid öppna här hemma och innehållet ligger utkastat på golvet.
 
PUSS

Tisdag

Jamie ligger och sover i sin säng. Jag vill mest av allt bara lägga över honom i vår säng men samtidigt vill jag inte störa honom. Jag hoppas att han vaknar till av sig själv snart så jag kan somna gott med en snarkande kille nära mig! 
Igår kväll hade jag denna fina utsikten! Oftast ligger han på tvären mellan oss, ansiktet mot mig och rumpan mot Simon :)

Ny vecka, Nya tag

Idag har varit en relativt lugn dag här hemma! Jamie har lite hosta och har varit lite gnällig men annars är han fortsatt feberfri. Simon har varit hemma idag och ska nog vara hemma imorgon också och sedan är de dags för mig att vara ensam med Jamie igen.
 
I förmiddags passade vi på att köra en snabb runda till Ica Maxi innan stormen. Kylskåpet behövde fyllas på liksom Jamie´s garderob. Jag tycker inte jag gör något annat än att handla kläder till honom endå så är där aldrig några rena..
 
Eftersom de var extrapris på duploklossar så köpte vi de. Jag och Simon tycker de är superkul att bygga så vi hoppas på att Jamie ska tycka likadant när han blir lite äldre så vi kan ha massa olika saker och sitta och bygga hela dagarna!
 
 
Att vänta på att förpackningen öppnas finns inte på kartan. Jamies tålamod = 0
 
 
 
 
 
 
 
 
Jamie ligger och sover här brevid i vår säng och jag tänkte alldeles strax göra honom sällskap. De är så mysigt att sova tätt intill honom så hans egen säng får ta semester ett tag framöver.
 
PUSS