Shopping

Igår kväll körde vi hem till min moster som hade kalas. Mycket folk på en liten yta men en väldigt trevlig kväll med god mat. Jamie är en helt annan person när vi är iväg, hemma klättrar han på väggarna, snackar och skriker av glädje. Hos moster var han knäpptyst..
 
Idag fick Jamie och Simon lite egentid medan jag och Micka åkte till väla för att införskaffa lite julklappar. För min del så råkade de bli mest julklappar till mig själv men jag behövde varje köp (intalar jag mig iallafall). De blev ett par fårskinnsfodrade palladium skor, jeans, mössa och tjocktröja. Även julklapp till systerson, mamma och syster.
 
Senare blev jag avsläppt hos svärföräldrarna (dit Simon och Jamie också kört) så bjöds de på god middag.
 
Nu blir de snart sängen då förkylningen håller på att ta kål på mig. Ingen vidare lördagskväll för min del alltså.
 
PUSS

Aktieägare

I onsdags kom mamma hit och underhöll Jamie medan jag bakade lussekatter. Reslutatet blev faktiskt över förväntan då de brukar sluta i katastrof när jag ger mig på att baka. Senare på kvällen kom Simons mamma hit och fikade.
 
Igår hade vi möte på banken för att investera i aktier så numera är Jamie aktieägare. Vi valde att köpa aktier i ett bolag som pappa tipsade om för 5000 kr och sedan månadssparar vi även i ett sparkonto till honom. Vi funderar faktiskt på om vi själv också skulle ta lite av våra sparpengar och köpa aktier där.
 
PUSS
 
 

Rolig natt

Inatt var Jamie och jag allt annat än vänner. Han somnade bra kl 20, vaknade en litet stund vid 23 men somnade om igen. När jag ska lägga mig vid 23.30 så vaknade han igen. Somnade om, vaknade efter 10 minuter, somnade om, vaknade efter 10 minuter.
 
Därefter tog jag upp honom i vår säng och försökte få honom att somna om.. Men han ville allt annat än att sova, började busa, dra i ens hår, göra fisljud på pappa som låg och försökte sova, ja allt för att få vår uppmärksamhet. 3 timmar höll han på.. När jag väl trodde han somnat så tog de 1 minut sen var han klarvaken igen..
 
kl 3 la jag ner han i sin egen säng eftersom han skulle lugna ner sig lite och inte ha någon att "busa" med. La mig i sängen och väntade på att han skulle somna eftersom han var tyst. Halv 4 tittar jag till honom eftersom de varit tyst ett tag, men sover han? Nej han sitter knäpptyst i mörkret och gör ingenting.
 
La honom ner och då somnade han direkt. Var får han energin ifrån? Under dagen sov han bara 1 timme ca så de beror ju inte på att han sovit för mycket under dagen.. Får hoppas de bara var en engångshändelse så han inte gör de flera gånger.
 
PUSS