Busig

Denna lilla killen hittar bara på nya sätt att jävlas med mamma. Eftersom han har svårt att somna så tänkte jag att nu när de var så fint väder kunde vi tar en tur eftersom han då alltid brukar somna direkt.. Trodde jag! Av de 45 minuterna vi var ute och gick så jävlades han 40. Hur då? Jo de är tydligen roligt att sparka av vagnskyddet så solen lyser rakt på honom... Frågan är nu hur vi löser de problemet? De går ju inte att försöka hålla emot samtidigt som man kör vagnen...

Shopping

Igår gjorde vi en lite beställning till Jamie från Zalando. Eftersom vi knappt köper kläder till oss själva så kollar vi inte så mycket på priset när vi handlar till honom utan vi köper de som vi tycker är snyggt.
 
 
De blev även en liten beställning från Aliexpress. Vi väntar även på två ralph lauren bodys till Jamie, leksak och krosssäkert skal till simons telefon.
 
 
PUSS

Bad !

Idag har de varit såå varmt och soligt så eftersom de var för varmt att sitta ute på altanen så blåste jag upp Jamies lilla pool så fick han bada lite. Han älskar veerkligen att bada! Vi skulle egentligen bokat in han på babysim men alla kurser är fullbokade i Lund så vi får vänta tills de startar någon ny kurs.
 
Tog nån bild men de var lite krångligt eftersom jag både behövde hålla kameran och Jamie.
 
 
Provade hans badbyxor som egentligen var ämnade för babysim. När han badar här hemma hädanefter kommer han få lufta rumpan.