Syskon!

När man tittar tillbaka på gamla bilder på åren som gått så inser man att ett syskon till Jamie är en självklarhet. 2-3 år emellan tycker jag är lagom. trots att man velat slå ihjäl varandra många gånger så har man alltid haft en nära vän. Jag hoppas att Jamie kommer få lika bra relation till sina syskon som jag har haft och har med mina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS
 
 

Leksaker

Jamie har börjat greppa om leksakerna och för dom till munnen om man håller dom framför honom. I påskägget var där en jättebra leksak som var lätt att få grepp om men tyvärr är den inte mjuk och än så länge slänger han hejvilt med armarna och kan lätt smälla leksaken i huvudet så de gäller att vara med om han ska hålla i den. 
 
Ikväll blir de hämtemat och lets dance med mamma och Jamie!
 
PUSS
 

Påsk!

Eftersom Simon är tråkig och bara spelar data så åkte jag och Jamie hem till Angelica & Paul igår och kollade film. Sedan sov vi över hos mamma. Hon har precis åkt till jobb, jamie sover så jag passar på att ta de lugnt. Senare idag tänkte vi gå bort till syrran igen och umgås.
 
Jag filar Jamies naglar och känner på dom ofta men trots att de inte är vassa så har han lyckats att riva sig själv :(
 
 
 
Påskägg från mormor! Leksaker och en rosa piké tröja som Simon velat köpa men inte hittat rätt storlek. Lillkillen kommer bli sååå fin till sommaren. Alla fina/häftiga kläder är ju i storlek 68 och uppåt.
 
PUSS