Städning..

Usch, jag är helt slut efter en hel dag fylld med städning.. Hann bara med vardagsrummet, köket och badrummet så resterande rum får jag ta imorgon. Nu är de i allafall inte de minsta damm eller gruskorn där jag har städat:)
 
Jamie har blivit så mysig. Nu behöver han inte äta sig till sömns när han ska sova på dagen utan nu vill han ligga med ansiktet tätt intill mig och hålla om mitt huvud med armarna och så somnar han. De är så mysigt att både jag och Simon sov middag med honom i vår säng och 2 timmar senare vaknade vi. Normalt sett sover Jamie bara max 1 timme åt gången under dagen så han måste tyckt att de var extra skönt att sova med mamma och pappa.
 
Ikväll rör jag inte mig en centimeter från soffan. De blir en dusch och sedan ett fotbad till någon film!
 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 

Kalas och ännu mer shopping!

Sent i eftermiddag (3 timmar tills vi skulle vara på kalas) så ville Simon köra till Nova Lund så de blev en snabb sväng dit. Han lämnade tillbaka presenten som han köpt till mig i födelsedag eftersom han insåg att de inte alls passade. Jag fick ett par jättefina örhängen som var alldeles för fina för mig och min stil, möjligtivs om jag varit prinsessa eller 75 år gammal.. De komiska i de hela är att han veckan innan min födelsedag frågade mig varför jag inte använde örhängen varpåhan fick till svars att jag inte gillade de.. Ändå gick han och köpte ett par eftersom han inte hade en aning om vad annars han skulle köpa haha! Jag ska i alla fall få en videokamera istället så den lär jag får mer användning för än ett par svindyra örhänge som bara kommer ligga i lådan.
 
Jag har nog aldrig hittat så mycket bra kläder på rean som jag gjort detta året så idag fick 2 par jeans och ett linne följa med mig hem till en total kostnad på ca 200 kr. Billigt och bra!

Snabbt hem och så fick Jamie ta en dusch med mamma innan de var dags att köra på kalas. Jamie är så snäll och glad och charmade de flesta innan han somnade. Första gången som han faktiskt somnat när vi varit borta så vi kunde avnjuta tårtan i lugn och ro innan vi körde hem.
 
PUSS
 
 

Jamies favorit

Jamie sitter numera rätt stadigt så nu vill han inte ligga ner och leka längre. Sitta vill han en stund, sedan vill han stå upp istället. Ställer vi han på golvet går han direkt till bilen och sätter vi ner han i den blir de en jäkla fart! Han lyser upp med hela ansiktet och tutar och drar i spakarna så bilen är helt klart hans nya favorit!!