Onsdag

När Simon kom hem från jobb så körde jag till Center Syd och mötte upp Emma. Blev en lite shoppingrunda och dagens fynd var tillbehör till barnvagnen. En flaskhållare(med två hållare, en till flaska och en med en burk att ha tex majskrokar i) och en iphonehållare. Den kommer bli perfekt när han blir lite äldre eftersom man kan fästa den på byglen så då kan han titta på lite tecknat eller något när han sitter i vagnen. Men tills dess kan jag ha den vid handtaget och ha på lite musik när vi är ute och går! :)
 
Emma följde med hem till oss och svärföräldrarna kom också och hälsade på en sväng så Jamie somnade lite senare än vanligt idag så förhoppningsvis blir de inte en tidig morgon imorgon.
 
PUSS

Grisigt värre

Jamie vill alltid ta skeden själv när han ska äta så när han ätit klart så fick han faktiskt försöka själv. Självklart var de nästan ingenting som hamnade i munnen men jag tycker de är viktigt att han ska få försöka och uppmuntrar honom att prova att göra saker själv. När han ska få en bit kex tex så öppnar han munnen men istället för att ge honom den så väntar jag på att han ska ta kexet själv och ta in i munnen vilket han gör.
 
 
 
 
De är tur att vi har hundarna som tar de mesta av allt som Jamie tappar ner på golvet och ibland verkar de nästan som om han kastar ner mat med vilje bara för att han gillar att titta på när hundarna äter upp de.
 
 
PUSS
 

Tisdag

Idag skulle egentligen Emelie har kommit hit men hon blev inringd på jobb så vi får flytta fram de igen. Tur att jag är hemma om dagarna så de inte blir så svårt att omboka eftersom de är bara hennes schema vi måste anpassa oss efter:)
 
Istället så kom mamma och Mats hit och fikade. Atlas som annars är reserverad spenderade gärna sin tid hos mats för att bli kliad så jag är en aning chockad. Antaligen har han lärt sig att han måste dela sin keltid med Jamie och Akito vilket betyder att de inte blir 24/7 som de blivit tidigare så nu måste han helt enkelt leta kel på annat håll också :)
 
Senare på eftermiddagen när Jamie sovit så promenerat vi bort till lekplatsen och lekte en sväng vilket vi har börjat göra varje eftermiddag nu. Efter middagen så kom Simons bror hit och fikade och hälsade på!
 
 
 
Atlas är snäll och hjälper till att underhålla jamie genom att komma och ge han sina leksaker.
 
PUSS