Onsdag

I måndags åkte vi hem till svärföräldrarna och hälsade på och åt middag. Farmor hade köpt fina kläder till Jamie som hade fullt upp med att sova sig igenom hela besöket!
 
Igår åkte vi hem till Michaela och Johan och åt god köttfärs/pasta gratäng. Även mamma var där så vi följde med henne hem en sväng så att hundarna som hade varit hemma hos henne under tiden skulle få hälsa på henne lite också.
 
Inatt har Jamie faktiskt sovit bra. Han somnade vid 01.30 och vaknade vid 05.30 sedan somnade han vid 06.30 och sov enda till 12.30 då han vaknade till för att äta 5 minuter innan han åter igen somnade om. Kan hoppas att han börjar sova dom 6 timmarna i sträck mellan 00-06 istället. Då hade han fått en pigg mamma :)
 
 
Jag och micka som cruella de ville och dalmatin på en maskerad 2010.
 
PUSS

Red Castle, Babysitter, Cloudzz

Lillkillen vill inte ligga ner när han är vaken utan vill sitta mer uppåt så att han kan titta runt. Så igår beställde vi en babysitter som kommer inom 1-3 dagar. Eftersom han har lite problem med magen och blir tyst när han är i rörelse så betällde vi en babysitter med vaggfunktion.
 
 
Cloudzz babysitter svarar på ett naturligt sätt på babyns rörelser lugnar babyn och vaggar barnet till sömns. Babysittern är unik på marknaden med att erbjuda en naturlig, icke repetitiv rörelse som svarar på babyns egna rörelser. Den är mycket anpassningsbar och funktionell tack vare att stolens vinkel kan justeras i 3 olika positioner beroende på babyns behov; liggläge, tillbakalutad eller sittläge. Den stabila basen höjer babyn upp från golvet. På så sätt slipper babyn att komma i kontakt med damm och husdjur som i sin tur minskar risken för allergier. Tack vare höjden på Cloudzz blir det lättare för föräldrarna att kommunicera med barnet och de behöver inte böja sig så långt ned då de t ex skall lyfta upp barnet. Trepunktssele, avtagbar sufflett och lekbåge. Textilierna är avtagbara och kan tvättas.

Cloudzz har 3 olika funktioner:
En pendlande rörelse för att lugna babyn och vagga den till sömns.
En stillastående för måltider och lek.
En i 90 grader roterande rörelse som passar om du själv vill vagga babyn eller om du vill vrida på stolen utan att lyfta själva basen.
För extra komfort medföljer specialformad dyna för att stötta det nyfödda barnets huvud.

PUSS
 
 

Söndag

Idag körde vi in till Landskrona för att handla lite kompleterande saker som inte handlades när vi storhandlade på maxi. De mesta vi skulle köpa var typiskt nog slut.. I alla fall så köpte vi med oss kött och körde hem till mamma och åt middag tillsammans!
 
 
 
 
 
PUSS