Minnen

Att titta tillbaka på gamla bilder får en verkligen att inse hur mycket som faktiskt har hänt på några år. De känns som att de var igår men de är trots allt snart 6 år sedan...
 
 
 
 
 
Detta kan vara bland de sjukaste jag och Simon har gjort. Detta var våren 08 och av någon anledning fick vi för oss att Simon skulle pierca navlen med en trubbig synål(!?) De skulle inte vara några problem sa han för hans mamma hade faktiskt tagit hål i örat på honom, haha.
 
Jag redde då inte ut att göra de så de slutade med att han fick trycka själv medan jag tittade på. Efter en lång kamp med smärta så var den äntligen igenom och då insåg vi att vi inte hade tänkt längre än så. De slutade med att vi tog ut nålen och sedan var de "roliga" över.. haha.
 
 
 
 

Ibland hade man velat återuppleva tiden vi haft tillsammans eftersom den har varit så underbar men nu har vi en ännu längre framtid tillsammans som en familj.
 
PUSS

Lördag

Jamie har hittat ett nytt intresse. Istället för att bara kasta ut alla burkar och skålar på golvet så tycker han numera att de är superkul att använde dem som hattar.
 
 
 
 
 
 
De räckte inte med ett skärsår och svullet öga igår, han lyckades skaffa sig en bula i pannan också..
 
 
PUSS