Mat

Jag känner mig som en riktig husmor! Igår fick Jamie och hundarna kokt kyckling med ris och broccoli, idag fick dem kokt kött med potatis och morötter! ☺

Lördag

I morse körde vi till Glumslöv för att gå på barnloppis. De öppnade 10 och vi var där 10.30, världens kö och när vi precis kom så gick en arrangör förbi och sa att de var nästan helt utrensat.. Körde vidare till Landskrona istället för att leta efter jacka till jamie. Fanns varken fleece eller jacka i rätt storlek så de var bara att köra vidare till center syd.
 
Där blev de lite shopping, matinhandling och sedan passade vi på att köpa en julklapp till Jamie eftersom BR hade 25% på allt i butiken hela veckan.
 
Fleece från H&M
 
Tjock och mysig tröja till vintern från Cubus.
 
 
På tal om barnloppis så tänkte jag bara tipsa alla som väntar barn att gå på dessa. Köp bodies och pyjamaser!! De allra minsta storlekarna är knappt använda och kostar mellan 5-15 kr/st. När de är små kräker de mycket och blöjorna läcker igenom. Ibland kunde vi använda 3 pyjamaser på en natt. Så de är perfekt att köpa lite "kräk" plagg som man kan använda när man bara är hemma så kan man lägga pengarna på att köpa lite finare plagg som man kan ha när man ska bort osv. De växer ju även så himla snabbt!
 
 

godnatt

Jamie har gått och blivit förkyld för första gången i hans liv. De verkar dock inte som att de stör honom eftersom han är lika pigg och energisk som vanligt. Tror bara de är en liten mini förkylning för de är bara nån gång som näsan runnit.
 
I helgen så tänkte vi komma iväg och köpa lite varmare kläder till Jamie. Nu är de ju rätt kallt om kvällarna så en fleecejacka eller höstjacka får de nog bli. Tänkte skriva att vi behöver en mössa också men nu kom jag på att Jamie fick en superfin mössa av hans gudmor med familj på dopet. Perfekt!
 
Nu blir de sängen!