Trevlig kväll!

En trevlig kväll med god mat och efterrätt! Medan gästerna och Simon fortsätter kvällen så intar jag sängen och passar på att sova medan Jamie sover! Denny kom med en supermysig nalle till Jamie så nu funderar jag på att kasta ut Simon på soffan och sova med den istället!

Valborg

I morse när Jamie vaknade var jag allt annat än pigg. Natten har inte innehållt mycket sömn för min del. När Jamie väl har somnat om så tar de ju en stund innan jag somnar och då var de nästan dags igen för att gå upp.
 
Mamma kom hit vid 10 tiden så blev de en runda till Center Syd eftersom de aldrig blev av att jag åkte dit igår. Nu har jag i alla fall fixat presenten till Simon och nu väntar jag bara på 2 saker till som jag beställt på internet!
 
Ikväll så tänkte vi egentligen köra hem till svärföräldrarna (de är i tyskland under veckan) och grilla och bada jaccutzi men sen kom vi på att då måste vi släpa med babygymet eller sittern och leksaker så vi får stanna hemma istället eftersom annars hade vi behövt bära han hela tiden.
 
Fredde, Therese och Denny kommer hit senare och grillar!
 
 
PUSS

Hård natt

Från att vara bortskämd med sömn hela natten så har Jamie idag bestämt sig för att vakna var tredje timme för att äta. Antagligen för att han förlorar vätska och måste fylla på oftare nu. Men man kan ju inte låta bli att oroa sig för att han inte får i sig tillräckligt.