sömnlösa nätter

Natten har inte inneburit mycket sömn då jag inte vet hur jag ska ligga längre. Att ligga på magen är inte aktuellt längre då han sjunkit ner så pass mycket så jag behöver inte bidra med mer tryck på blåsan. De räcker med att gå upp och kissa 1 gång i timmen. Att ligga på sidan fungerar bara en liten stund sen börjar de stråla längs magen och göra ont i ryggen så min enda position är att ligga på ryggen vilket inte heller är så skönt. Jäkla problem:P
 
Igår innan vi skulle köra och storhandla på Ica Maxi märkte vi att frysen var avstängd. Kontakten där bak har på något sätt hoppat ut, vilket låter sjukt skumt. De var bara att slänga de mesta av maten som hunnit tina och köra och handla nytt.
 
Sen blev de en lugn kväll som bestod utav att kolla The Bourne Legacy som faktiskt var riktigt bra!
 
 
PUSS
 
 

v 35

Idag går vi in i vecka 35 vilket betyder att de är 41 dagar kvar till beräknad Bf! De är svårt att förstå att jag faktiskt varit gravid i 239 dagar, tiden har verkligen sprungit iväg.
 
Boken som jag började läsa igår har hittills varit väldigt givande och intressant. Den fokuserar på att man ska ha en så positiv inställning som möjligt till förlossningen och bli av med sin rädsla. Att vid varje värk tänka att "denna värken kommer jag aldrig mer ha, nu är de en värk närmare vårt barn". Man får även lära sig om andning och avslappning som ska vara ett bra alternativ till smärtlindring. Jag är som sagt väldigt skeptisk till ryggmärgsbedövningen då jag absolut INTE vill ha värkstimulerande dropp plus att man läst rätt mycket på senaste om biverkningarna efter Edan.  Men jag är iallafall öppen för smärtlindring, allt beror ju på hur förlossningen fortlöper och hur ont man har!
 
Vi har också börjat prata om föräldraledigheten och som de ser ut just nu kommer vi att dela lika på dagarna. Eftersom jag inte får så hög mammapenning så klarar vi oss utan den inkomsten och Simon får chans att spendera mer tid med familjen!
 
 
 
Hittade fina bebis avtryck i kristallglas! Annorlunda och fint!
 
PUSS