Bilder
Så här går de när man försöker ta ut något skit ur Akitos mun som han hittat utomhus. När han hugger så jävla hårt är de omöjligt att fortsätta kämpa med att få ut de så de slutar alltid med att han äter upp de och tror att han vinner på att bitas. Nu har jag börjat gå med skinnhandskar varje gång vi är ute så nu kan han bitas bäst fan han vill för de känns inte ett dugg. Kanske han lär sig vem som bestämmer!

PUSS


Onsdag

Igår blev de hem till svärföräldrarna som bjöd på grillat innan de var dags att åka på valpkurs med Akito. Han börjar bli riktigt duktig på kontaktövningarna och bryr sig inte ett dugg om de andra hundarna. Sen att han högg instruktören är ju en annan sak :P

Imorgon är de äntligen dags att börja jobba igen. Känns skit att jag sov till kl 1 idag för nu kommer jag inte kunna somna ikväll när jag ska upp tidigt.. Men ska bli skönt att börja få lite rutiner igen och ha något att göra om dagarna!

Kommer bli fullt upp den närmaste veckan. Får hoppas att de blir riktigt mycket tider i April (gärna nätter) så man kan njuta ordentligt i USA!PUSS

Canon EOS 600D

Efter Simon kom hem från jobb så tog vi bilen och körde ner till Media Markt. Tänkte kolla lite kameror då vi vill ha en riktigt bra kamera tills vi åker till Florida. Hade kollat rätt mycket på internet på EOS 600D och när vi såg att de hade kampanj på den så slog vi till. Skulle egentligen kostat ca 6999 kr men vi betalade bara 5700 och då köpte vi även med ett digitslfilter.
Aningen bättre bilder än min sketna Olympus trots att de är dåligt ljus!