Söndag

Då är två nätter avklarade och bara en kvar innan de blir två dagars ledigt. Sen jobbar jag bara Onsdag och Torsdag och sedan är jag ledig 1 vecka så nästa helg kommer att spenderas i Stugan i Örkeljunga med lite vänner.
 
Imorgon har vi bokat in en husvisning så vi hoppas att detta huset ska falla oss i smaken!
 
 
 
 
Nedräkningen fortsätter och nu är de BARA 10 dagar kvar!
 
PUSS
 
 

Veckan

Tisdag:
Emma kom hit några timmar på eftermiddagen så blev de solning och massa snack. Längesen vi sågs så de var på tiden. Men så är de när hon valt att bosätta sig i malmö. Förhoppningsvis flyttar hon närmare snart igen. Sen var de dags att köra till jobb igen.
 
Onsdag:
Blev en runda hem till Angelica för att njuta av solen i poolen. Nästan föööör varmt, men man ska inte klaga för snart kommer väl regnet igen. Sen blev de även en sväng hem till Helena, Daniel och barnen för att hälsa på.
Torsdag:
 Ännu en solig dag som spenderades någon timme hos Angelica sedan blev de vidare till Moster och Krister dit även Simon kom efter jobb. Blev ett dopp i deras pool som höll 30 grader så de var sjukt skönt.
 
Medan Simon klippte gräset vattnade jag alla 1000 växter här sedan blev de grillat till middag. Precis när vi ätit klart kom simons mormor och hennes karl och hälsade på en sväng.
 
Bilder kommer senare! 
 
PUSS
 

Måndag

Snart kommer Sara hit så tänkte vi trotsa blåsten och faktiskt försöka skaffa oss en bränna. Ska ju bli fint denna veckan OM väderprognosen stämmer vilket den aldrig gör..
 
Blir de för kallt får jag passa på att utnyttja sara till att baka. Hon Älskar de och jag hatar de!
 
 
PUSS