Jag vill åka imorgon

Spenderat kvällen med att sitta och titta på lite olika hotell i Florida. Vi kommer inte att åka dit utan boende som vi gjorde till Thailand utan här vill vi ha iallafall Orlando boendet bokat och klart eftersom vi ska bo nära tema parkerna. Sedan vet vi ju inte riktigt hur länge vi vill stanna i Orlando eftersom vi endast åker dit för parkerna och inte sol och bad.

Kollar även lite om de är några bra artister som ska ha konsert under tiden vi är där. Har än så länge bara hittat att Nickelback spelar i Orlando och Miami så vi kanske bokar biljetter dit. Allra helst vill jag ju tvinga med Simon på en Justin Bieber spelning haha!

Mest av allt ser jag fram emot kryssningen och BAHAMAS! Nu är de bara 3 månader kvar tills vi åker och jag hoppas fan att tiden går snabbt så man kommer ifrån denna kylan och tråkiga Sverige.
Bild 1 och 2 - Bahamas till ställena vi ska åka med kryssningen
Bild 3 - MiamiLänder vi besökt tillsammans:
Thailand
Turkiet (2 gånger)
Cypern (2 gånger)

Länder vi vill besöka inom en snar framtid:

USA - Florida - California - New York
Mexico - Cancun
Fillippinerna

PUSS

Ledig!

Kan börja med att säga att Atlas skrämde ihjäl mig och Simon inatt. Han hade problem med ögat igårkväll så vaknade jag inatt för att se om de blivit bättre. Lägger handen på han och känner inte att han andas. Sätter mig upp och skakar på honom och säger Atlas två gånger. Rör sig inte en millimeter. PANIK! Kallar på simon helt förtvivlad så han blir rädd och DÅ lyfter Atlas på Huvudet. Jävla hundjävel!

Är iallafall ledig idag och imorgon vilket är riktigt skönt. Har inget planerat än så länge men förhoppningsvis blir de att hänga med Emma en av dagarna och den andra dagen får spenderas i soffan framför serier.

Micka. (bild från i Lördags)

PUSS

Trevlig lördag

När klockan ringde imorse så ville jag bara kasta in den i väggen och somna om. Att gå upp och jobba en söndag när pojkvännen ligger och sover som en gris bredvid känns jävligt orättvist. . Gårdagen bestod av att laga mat tillsammans med micka som kom och hälsade på. Baconlindad fläskfilé, hasselbacks potatis, sallad, vitlöksbröd och massa såser - med andra ord så åt vi halvt ihjäl oss! . Senare mot kvällen kom Sara så åkte vi till dockan som hade fest! En riktigt trevlig kväll som hade varit ännu trevligare om vi inte behövt sticka hem 23 för att jag skulle orka upp i morse.. PUSS