onsdag

När simon drog i morse så vågade jag knappt somna om. Grannarna har skrämt upp mig att de spökar i lägenheterna här och när jag inatt vaknar av världens jävla smäll innefrån deras lägenhet skickade jag sms och frågade vad fan de var som trillat ner. De gick över allt och hittade ingenting. Även deras granne på andra sidan frågade dom vad de sysslade med inatt. Han hade också hört några riktiga smällar därifrån och att de hördes som att någon flyttade soffor och sedan kastade ut dom mitt i trappuppgången.

Vi får väl se, jag vill helst uppleva något sjukt själv om jag ska tro på sådant, fast innerst inne tror jag.Tack till svärföräldrarna för de vassa knivarna. Den skar skönt ner i mitt finger istället för i löken...Köttfärslimpa, potatis och skysås blev gårdagens middag!

PUSSBesök

Då var pretty little liars och Gossip girl avklarade. Sitter och väntar på pojkvännen så vi kan se The lying game och gårdagens big brother.

Angelica och Lotta var här en sväng innan för att träffa hulliganen och konstigt nog var han hur lugn som helst. Men så fort de hade gått blev de back to jävelskap. Han ska ha precis allt och lite till!Tur att en av hundarna iallafall har tid att kela!

PUSS

Måndag

Igår eftermiddag kom Angelica och hämtade mig så drog vi en sväng till väla. Tanken var att försöka hitta en klänning till Stinas dop och en finare klänning till formal dinner på kryssningen. Istället kom jag hem med Byxor, 2 tröjor,solglasögon, kjol och smink. Inget av de var egentligen nödvändigt men jag var på sjukt bra shoppinghumör så får väl skylla på de. Jag lyckas iallafall behärska mig när de gällde G-star Jeansen för 2000 kr.

Pojkvännen stod och lagade mat när jag kom hem och de blev lax, potatis och sås! Riktigt gott!PUSS