The Fray

Jag kan inte sluta lyssna på The Fray Acoustic.. Vill tillbaka till Hard Rock Café i Orlando och höra dom Live igen. Hans röst är helt fantastiskt och jag och Simon var som små barn på julafton efter konserten.
 
De roliga är att Simon hade råkat ha inspelning på när vi gick tillbaka till hotellet lite småfulla och disskuterade spelningen. Riktigt rolig men den raderade han ganska snabbt... Även inspelnigen där han sjunger med för full hals i en av låtarna och sjunger totalt jävla fel haha.
 

Fredag

Hyresvärden hade aldrig sett lägenheten så städad och fräsch så självklart gick den igenom besiktningen. Han till och med påpekade att vi inte hade behövt städa så noga.. Där fick vi efter allt slit!
 
Upp tidigt i morse för att köra till kontoret och lämna in lönelapparna innan mamma börja jobba. Sen blir de in och lämna över lägenhets nycklarna när simon kommit hem från jobb.
 
Ikväll blir de antingen hem till Angelica och Paul och spela kort eller en lugn kväll hemma och äntligen se filmen vi väntat på.
 

Torsdag!

Varit iväg på shoppingrunda med mamma. Tanken var att jag skulle försöka hitta något fint att ha på mig på lördag då vi ska på kalas till simons kusiner som fyller 10 och 15 år.
 
Blev en klänning, jacka, bh, jeans och strumpbyxor så för en gångs skull hittade jag även lite saker till mig själv. Finns ju hur mycket snyggt i butikerna som helst men inte så mycket som är passande till en växande mage.
 
Simon är iväg på besiktningen av lägenheten så ska bli spännande att se om vi får några anmärkningar. Annars blir de en lugn kväll med serier efter vi har tagit vår timmes långrunda med hundarna.
 
PUSS