Valborg

Suttit och solat på balkongen nu någon timme, så förhoppningsvis får jag lite färg så jag slipper bländla ihjäl amerikanarna med mitt vita skinn. Imorgon bitti är de äntligen dags att påbörja vårt nästan 4 veckor långa äventyr.

Ska strax ner i stan och klippa mig sen blir de hem till mamma och hämta resväska och färga håret. Vid 5 blir de hem till svärföräldrarna för att fira Valborg med grillning!Simon har släppt sin bruna hårfärg och har nu skaffat sig blont hår.
Bild kommer!

PUSS

Lördag - Söndag

Lördagkvällen spenderades hemma hos svärföräldrarna. Blev alkohol och tilltugg ute på Altanen innan mamma kom och hämtade oss vid 22 tiden. Då blev de en sväng in till grannen några timmar innan de blev sängen.

Svärmor kom och hämtade oss vid lunch så blev de en tur till väla för att framförallt växla pengar inför resan. Även en Asus Notebook fick följa med oss hem så de kommer bli mycket uppdateringar med bilder och sånt när vi är iväg eftersom vi har gratis internet på hotellen.

Nu blir de att fortsätta städa lägenheten, packa och färga simons hår. Imorgon har vi fullt upp hela dagen så måste få klart de mesta som ska göras innan vi åker ikväll.Kommer sakna småttingarna.

PUSS

Happiness

Igår bokade vi biljetter till en konsert vi ska gå på den 3 maj i Orlando! Nämligen The Fray! Han har en sån jävla röst så de är helt sjuk, kommer få ryssningar varje låt!PUSS