HELGEN

Fredag: Lagfesten blev riktigt trevlig. Spelade spel, drack och snackade massa innan vi drog ner en sväng till stan. Blev dock inte så långvarit för min del då Simon skulle hem vid 1 oc jag snällt fick följa med.

Lördag: Åkte ner till Malmö för att skriva kontrakt på en lägehet som vi egentligen skulle flytta in i samma dag. Men lägenheten såg absolut inte ut som på bilderna utan den var riktigt svinig så vi drog oss ur. Gcik på stan och shoppade lite istället och avslutade dagen med otroligt god middag på en restaurang.

Söndag: Ska stax iväg till Väla för att gå lite i butiker idag igen. Eftersom simon hade namnsdag i fredags så tänkte jag faktiskt köpa ett par G star jeans till honom. Får se om de finns i hans storlek på väla för i malmö var alla slut.

puss

FredagHittade en bild som min systerson Lucas tog när vi hade kalas för några veckor sedan. Ser rätt efterblivna ut men wattafuck.

PUSS

Äntligen ledig

Nu är jag äntligen ledig i några dagar. Nu får mitt hår sitta kvar på huvudet, blåmärkena hinner försvinna och mina händer som är halvt brutna får vila lite. Finally! Har varit en väldigt trevlig dag faktiskt förutom morgonen som var hemskare än något annat.

Imorgon blir de lagfest, på lördag blir de bio och på söndag beger vi oss ner till malmö för att titta på en lägenhet. en 2,5 på 75 kvadrat i centrum. Får se hur den ser ut och är den fin så hoppas jag att vi flyttar inom en snar framtid.

PUSS