Fullt upp

I fredags blev de en runda på svalövscupen för att kolla när några vänner spelade. Därefter blev de en runda hem till Svärföräldrarna för att hämta lite saker.

På lördagen blev de först Ikea för att handla lite till lägenheten och på kvällen åkte vi hem till Linus där de var lite folk.

Igår blev de kalkonmiddag med släkten hemma hos moster eftersom hon fyllde år. Och sedan fick vi spendera några timmar med att packa ner allt i flyttlådor.

Men andra ord så har de varit fullt upp i helgen!

Väntar på att hyresvärden ska ringa och säga om vi kan börja flytta in saker i lägenheten idag. Måste även upp till Ikea igen för att köpa sofforna, lite ångest dock att de går på 10.000 kr men vill man ha de finaste så får man ju betala lite mer också.Trots att de suger att packa så var de rätt roligt endå..

PUSS

Ledig

Äntligen har jag en dags ledigt. Tänkte sätta igång och packa lite inför flytten nästa veckan men jag orkar egentligen inte göra något annat än att iigga i sängen och glo serier. Jobbar bara imorgon sen är jag ledig tills på tisdag förhoppningsvis så då har jag massa tid att göra de då.

Imorgon blir de antagligen svalövscupen och på lördag inflyttningsfest hos linne om han kommit i ordning. Måste även försöka hinna med en sväng till ikea för att köpa lite till lägenheten. Vi har haft rätt mycket tur och fått en hel del redan så vi behöver inte köpa så mycket förutom 4 barstolar, soffa och soffbord.

PUSS