Jag vet knappt vilken dag det är

Dagen började med ett Möte som gick superbra! Därefter körde jag vidare och hälsade på Linnea en sväng innan de blev en snabb runda inom Center Syd för att inhandla en ny bikini.

När pojkvännen kom hem så åkte vi hem till svärföräldrarna där de blev grillning och massa prat. Mitzy och Atlas lekte väldigt fint så de ska absolut inte vara några problem där inte. Deras hus är färdigbyggt om 2 veckor och eftersom jag och Simon har fått ett rum där så tänkte vi faktiskt flytta dit några dagar i veckan. Vem tackar nej till lyxigt hus, bastu och jaccutzi?

Nu blir de sängen innan jag dör av trötthet!

PUSS

Partycruise

Nu är de endast 24 dagar tills vi befinner oss i partygalna Ayia Napa!
Hittade några bilder från deras festsida på hur partybåten sett ut denna veckan.

Kommer ihåg när jag, pojkvännen, syrran och en polare åkte denna båten för 2 år sedan. Riktigt roligt så de blir defenitivt att åka med detta året också! Massa tävligar och fulla människor som hoppar i nakna från båten!

PUSS

Powerwalk och blekningsmedel

Blev ett rätt lungt pass idag på gymmet. Började med 40 minuters gång på löpbandet i hög lutning (10.00) vilket faktiskt var jobbigare än man tror när man går på hastighet 7. Därefter blev det styrka och tillslut övningar!

Sedan har kvällen bestått av god mat, dokumentär och färgning av håret. Imorgon väntar nämligen ett möte som jag hoppas kommer gå riktigt bra!

PUSS