Dyr i drift

Visserliggen är de nästan 4 månader tills jag fyller år men jag har redan klargjort för pojkvännen vad jag vill ha i present. Antingen en resa i sommar ELLER Ipod/mp4.De kostar att vara tillsammans med mig, hehe! De tråkiga är att han fyller år i maj men eftersom han inte har sagt vad han vill ha så får han INGENTING. Eller är han extra snäll till dess kan jag bidra till hans fördärv genom att ge honom en stock snus.

PUSS

Filmlista

P-Piller var konstigt nog gratis till den dagen man blir 21 år så nu fick jag recept på 1 år framåt. Funderade ett tag på att säga till Simon att de kostade 300 kr och ta pengarna till mig själv hehe. Men så taskig är jag faktiskt inte!

Precis kastat en god sallad i ansiktet på mig själv och väntar på att Simon kommer hem så att vi kan sticka iväg och träna. Ikväll har jag bestämt att vi ska kolla på You Again. Har ju som sagt gjort en filmlista och de måste följas strikt. Simon laddar ner massa filmer och sedan glömmer han bort dom så fort de har kommit ut nya filmer han vill se. Så därför har jag skrivit ner dem så att han MÅSTE se den i tur och ordning. Snällt va?

Några på listan är:
Paranormal Activity 2
Alpha and Omega
Death Race 2
Takers
Hereafter
Jackass

PUSS

Måndagens planer

Ska strax iväg till stan och kolla lite i affärer och hämta ut P-Piller! Snäll som Simon är så har han erbjudit sig att betala dem så slipper jag den utgiften också, fast egentligen varför ska tjejer betala dem bara? Killarna drar nytta av dem precis lika mycket fast de inte är dem som stoppar i sig dem.

Därefter blir de iväg och köra ett hårt pass på gymmet och jag känner mig faktiskt riktigt taggad. Ska även köra en extremt nyttig vecka denna veckan så inte något onyttigt skit ska ner i min hals förrän till helgen!PUSS