Restips

sitter och kollar resor till Pegasos nästa sommar. Hade gärna bokat nu men de känns ganska onödigt när de är så lång tid kvar. Vi ska hinna med Thailand och köpa lägenhet innan dess så de känns lite onödigt att slänga ut 12.000 kr var nu 1 år innan på resan.

Jag rekommenderar er verkligen att åka till detta hotell nästa sommar om ni vill ha en avkopplande resa samtidgt som ni vill kunna festa. Hotellet är enormt, grymt bra underhållning och all mat och dryck är gratis!Introt som startade varje show på kvällen. Se hela!

Pegasos Dag 3

De som är de skönaste med att vakna upp efter en vild natt utomlands är att man inte känner någon bakfylla. Trots att vi sov förbi frukosten så gick man aldrig hungrig. Under dagen serverades många rätter att välja med vid poolbaren och vid stranden kunde man få äta hur mycket kebab man ville.

Under dagen annordnades också roliga pooltävlingar och varje dag kunde man spela vattenpolo, dart, volleyboll, fotboll, bågskytte, arobic och massa andra aktiviteter vilket betyder att man alltid hade något att göra.

På kvällen blev de underbart god middag och sedan gick vi till teatern för att se kvällens show. Därefter blev de kareoke och goda drinkar tills nattcluben öppnade vid 23.30! Där stannade vi till stängning!

Tisdag

Ska strax hoppa in i duschen. Ska vara på jobbet om 3 timmar så jag har all tid i världen men skönt att ha de gjort så att man inte behöver stressa. Har en tendens att skjuta upp saker in i de sista.

Kommer fortsätta med Dag 3 ikväll när jag kommer hem!PUSS