Stayhard

Var nyss uppe på Ica och hämtade ut ett paket jag beställt till pojkvännen. Ska bli spännande och se om de passar för de såg ut att vara stora som tält. Annars får de väl bli tillbaka skick på skiten så får han vara utan födelsedagspresent!

Detta var dem två sakerna jag beställde från Stayhard.se!

PUSS

Skriva

Har suttit och skrivit lite nu i 2 timmar så att de blir lite mer extra pengar nästa månad. Tänkte fortsätta alldeles strax men först blir de ett avsnitt Big Brother. Måste även ta mig bort till ica och hämta ut Simons födelsedagspresent.

Ikväll blir de att kolla Svalöv-Kågeröd med lite vänner!

PUSS

Ännu mer resa

Pojkvännen ringde från jobbet och bad mig titta efter resor så att vi kan boka i helgen. Förutom thailand i vinter som redan är bokat så tänkte vi åka iväg 8 dagar nu i sommar. Som de ser ut just nu kommer vi att åka till Aiya Napa igen, dock inte för att festa utan enbart sol och bad.

Ska fortsätta titta runt nu efter att jag har skrivit klart några artiklar så jag får in lite extra pengar till kassan. Sedan blir de en sväng till gymmet för ett hårt pass.Kommer inte vara helt fel att ligga på Nissi Beach en vecka i Juli!

PUSS