Godnatt

Jag är sämst på att packa. Jag skjuter alltid upp de in i sista minuten. T ex när vi åkte till Cypern 09 så packade jag 2 timmar innan vi skulle åka till flyget. Men ikväll ska jag lyckas med att packa klart så jag slipper stressa imorgon bitti.

Just nu står Simon vid spisen och lagar mat. De är fan knappt den killen klarar av att steka lite potatis så de är väl tur att de är jag som står för matlagningen för det mesta.

Tänkte passa på att säga att jag hoppas att ni får en trevlig helg eftersom jag inte kommer uppdatera något i helgen eftersom jag kommer ha fullt upp med att njuta av livet!PUSS

Imorgon åker vi

Har varit och skrivit ut Boarding Passen till imorgon, valt flygstol och snackat med Sas om reglerna för bagage, incheckning m.m. Så nu vet vi precis hur vi ska göra eftersom de är lite annorlunda när man flyger inrikes jämnfört med utomlands.

Simon är på väg hit så blir de att packa ihop saker som vi ska ha med oss imorgon. Jag är riktigt förväntansfull trots att jag fruktar flygresan då jag verkligen hatar att flyga. Tack och lov tar det bara 1 tim!
På åttonde och högsta våningen fick en uppvärmd takpool med utsikt över staden, bastu och spa. Jag tror faktiskt att vi kommer ha en helt fantastisk helg och 1års dag tillsammans!

PUSS

Torsdag

Precis varit på en meningslös visit hos arbetsförmedligen. Blev tillsagd av någon jävla telefonist att jag skulle behöva åka in där och när jag kommer dit säger dem "nä du hade inte behövt komma, du ska hit den 7 okt". Jaha? Onödigt!

Tänkte snart sätta igång och städa medans jag väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan börja packa ihop de jag behöver under helgen. Imorgon förmiddag flyger äntligen jag och Simon till Stockholm!

PUSS