Lägenhet

Sitter och kollar lägenheter medan Simon spelar lite Xbox. Har hittat en riktigt fin bostadsrätt i helsingborg för ca 600.000 som jag har blivit kär i. Dock ska vi nog vänta 1 år innan vi flyttar tillsammans för att vi vill sparar ihop massa pengar samt ut och resa nu detta året som kommer.

Tänkte ändå bjuda på några bilder på lägenheten. Vem vet, vi kanske går på en visning och kanske kommer vi att flytta hit.
You never know!


En 3,5 rums på 129 kvadratmeter.
2 badrum
Balkong
Altan

KAN DET BLI BÄTTRE?

Söndags middag

Efter matchen som Landskrona vann igår åkte jag och Simon hem och påbörjade maten. Tanken var sen att vi skulle förfesta hos Svärd med massa folk men vi var så otroligt sletna att vi tillslut betstämde oss för att ligga i sängen hela kvällen och kolla serier, film och dricka cider.

Ska iväg en runda till Center syd om någon timme och se om vi hittar en billig skidjacka till Simon och därefter blir de hem till Simons föräldrar som bjuder på mat idag.Tänkte faktiskt kolla om denna finns i butik eftersom den bara kostar 800 kr!

PUSS

Innebandy

Snart kommer Ted och Denny hit och hämtar mig och Simon så blir det att åka in till Landskrona och kolla när Falcons herrar spelar..

PUSS