Erbjudande till läsareJust nu får ni läsare 15 % rabatt om ni anger rabattkoden: bloggspecial när ni handlar på Cocoo.se. Finns väldigt många fina smycken till bra priser. In och kika. Tryck på bannern till vänster.

PUSS

Filmkväll

Ikväll blir de filmkväll, även Robin kommer hit och gör oss sällskap. Självklart blir de godis, chips och dippa! Tänkte se filmerna American Virgin och Free willy (rädda willy) från 2010. Ni kan ju gissa vilken jag valde?

Nu blir de att laga lite mat.

PUSS

pierca med en synål

I brist på saker att göra så satte jag mig framför datorn och internetshoppade. Blev bara ett par sandaler nu till sommaren och en regnjacka till Atlas eftersom de var rea.

Varit nere en runda i byn och snackat med Robin och nu funderar jag på om jag ska övertala Simon att vi ska kolla på någon film. De enda han gör är att sitta och spela Xbox trots att jag köpte de till honom med orden "inget spelande innan du fyller år", fortfarande 1 månad tills han blir 20 och han spelar varje dag.haha för lite mer än 2 år sen bestämde Simon sig för att testa pierca naveln. De tråkiga var att när han slutligen fått igenom den tjocka synålen så kom vi på att de inte går att få in en stav i skiten. Så de var bara att ta ut nålen och se glada ut!

De sjuka är att han gjorde de på sig själv
och nålen var så tjock och trubbig att de slutade med att han blödde på fingret så hårt han tryckte! haha.

PUSS