Orkar inte riktigt

Idag är jag riktigt lat! Jag orkar inte gå in i duschen så därför är jag aningen lättad över att Simon snart kommer hit. Ska se till att jag får hela min kropp intvålad och håret tvättat så jag slipper göra de själv. Frågan är om jag vågar låta han färga mitt hår? Han har ju trots allt låtit mig slinga hans hår 2 gånger och färgat de brunt en gång.Han ser inte riktigt pålitlig ut och jag tvivlar på att han besitter kvaliteer som att färga hår. Så jag avstår nog att lämna mitt hår till hans förfogande. Jag får nog anlita proffisionell hjälp!

Kvällen kommer iaf att bestå av Oth! Snart har vi sett klart hela sista säsongen också. Eller ja, jag har redan gjort de men inte han. Frågan är vilken serie vi ska nöta efter. Några förslag?

PUSS

Onsdag

Vädret är inte så bra idag så tråkigt nog har man fått stanna inne istället. Har även hunnit med ett besök till veterinären med Atlas så att han kunde få sin årliga vaccination. Nu ligger han här helt utslocknad. Kanske var något lugnande i sprutan med? kan ju hoppas eftersom den lilla vätskan som tog 2 sekunder att spruta in kostande 310 kr!
Kanske borde börja fundera på att duscha och göra någonting åt mig hår. En färgning skulle behövas riktigt mycket. Får se om jag orkar.

PUSS