Jag känner mig bekväm och älskad

Snäll som jag är stod jag för matlagningen ikväll. Kött med hasselbackspotatis och sallad! Jag kan vara en bra flickvän om jag vill ;)

Håller på att kolla på luftslottet som sprängdes men baby som är en liten chicken behövde ta en 20-minutare eftersom vi ska köra en helnattare med One tree hill. Inte alla som orkar vara vakna lite längre utan behöver sova lika mycket som en 3 månaders skitunge.Jag kommer förmodligen ta mitt sista andetag när baby ser att jag publicerat denna bilden.. Men jag bara måste! Vår kärlek är speciell. Vi uppför oss verkligen som om vi är två killar som känt varandra sedan födslen. (ja min tjejiga sida har försvunnit) Något hyffs, bordsskick eller äckligt existerar inte i vårt förhållande. Vi är två sviniga äckel som funnit varandra!

Jag har tidigare varit en tjej som alltid tänkt "ligger håret rätt? Är sminket bra? Undra vad han tänker om jag gör så osv. " Men allt handlar om att känna sig bekväm och älskad i ett förhållande. Då försvinner alla dessa tankar direkt.. Jag bryr mig inte hur mitt hår ser ut när jag vaknar eller hur mitt ansikte ser ut när vi kommer ut från duschen, jag vet att Simon älskar mig för den jag är!

Nu är de dags att väcka simon.

PUSS

Känns som jag är förälskad på nytt


För några år sen köpte jag ett par dieseljeans (baggy) som jag älskade. Men dom har bara legat i garderoben utan användning då jag tyckt att dom inte satt bra längre men varit helt förälskad så har inte kunnat slänga dom. MEN! Nu jävlar har dom fått en ny ägare. Nämligen min fina pojkvän! De som gör mig helt chockad är att dom passar honom trots att de är storlek 26.Simon är inte lika övertygad men jag känner mig nykär i byxorna igen.
Fint eller fult?

PUSS