PussRiktigt gammal bild men de gör ingenting för vi är fortfarande lika cp.

HÖRS NÄSTA ÅR!

Gott nytt år!

Har varit en snabb sväng på Center Syd för att köpa strumbyxor och strumpor till Simon. Han köpte även en riktigt god parfym som jag valde.640 kr!

Blir även hem till Simon en runda snart och hämta en skjorta och fondue saker som vi ska ha ikväll! Kommer blir riktigt trevligt!

Har bestämt oss för att vi ska säga till Micka&Johan, Angelica&Paul att vi ska ha ett "nyårslöfte" och de är att vi alla ska hyra en häst och ut och rida i början av nästa år. Ska bli jäkligt intressant och se Simon på en häst!

PUSS

Färdig för idag

Tänkte faktiskt krypa ner i sängen och kolla lite när Simon spelar Cod och förhoppningsvis somna. Är fortfarande inte helt frisk men på god väg så får bli lite vila på dagen imorgon så ska man nog vara redo för kvällen!!

Maten jag lagade innan blev faktiskt riktigt gott (har aldrig gjort baconlindad kycklingfilé) och absolut något vi kommer fortsätta med då de blev godare än man bara äter vanligt kycklingfilé.
Funderar också på att beställa dessa två linnena. Simon erbjöd sig att betala så varför inte? Sparar jag dem 600 kronorna!

PUSS