Regn

Varit ute på en långrunda med Micka och hundarna precis. Nog första gången Atlas frivilligt går framåt istället för att kämpa sig loss ur kopplet för att springa hem igen. Att bli blöt är de värsta han vet men de kanske har förändrats nu?

Var riktigt sugen på grillat idag men pågrund av vädret så skiter vi i det. Kanske inviger Mickas grill imorgon om vädret tillåter det!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa till mig så att jag kan dra till Simon och co.PUSS

Valborg

Hade hoppats på fint väder idag men såklart är de grått och tråkigt! Tänkte endå bege mig ut på en powerwalk med Atlas om en liten stund.

Om några timmar ska jag dra hem till Simon där jag ska spendera årets valborg. Vi tänkte grilla och dricka öl några stycken! Trevligt. Förra året denna dag satt jag och Emma i pildammsparken (tror jag de heter) nere i Malmö och drack lite i de fina vädret och jag älskade våra sjuka utflykter!PUSS

Nyduschade och sovdags

Jag och älskling tog bilen och körde en runda upp till väla för lite shopping. Jag skulle inhandla ett par helvita converse till studenten men med min vanliga otur så var dem ju slutsålda överallt. Istället var de Simon som gjorde de snyggaste kapet idag! Grå/blåa chinos shorts för endast 149 kr på H&M. Slänger upp en bild imorgon.

Nu har vi nyss tagit en dusch och nu sitter Simon och klenar in ansiktmask som jag rekomenderade honom att köpa idag. Visibly cear 2-in-1 från Apoteket. Sjukt bra!Tänkte krypa ner i sängen nu och titta på Oth innan vi somnar!

PUSS