Nyår!

Började med att jag blev jagad av en odödlig orm som skulle döda Atlas. Slutar med att han blir biten och "typ" dör så jag måste rädda han med mun-mot-mun metoden! VAD FAN ÄR DE FÖR DRÖM?

Att följa Simons råd och börja googla om detta är normal lägger jag helt ner. Trots att Google är världens bästa informationskälla och jag använder de flera gånger om dagen för att söka potensiella sjukdommar eller något annat tråkigt. Tror jag har fått lite hypokondri eller hur de stavas av Sara. Jag säger ju de, vår vänskap har inte fört med sig något positivt. Förutom att hon tillät mig att ha henne som ett utvecklingsstört barn när vi lekte. ;)

Idag är de Nyår och den kommer jag tillbringa med min älskling. Blir att äta god mat här hemma med Mamma, Peter, Micka och Emma. Sen vet vi inte riktigt om vi åker till Marcus som ska ha fest eller om vi stannar hemma och bara tar de lugnt. Nyår för mig är ganska överskattat. En dag då många fullkomligt super ner sig, vaknar dagen efter med antingen minnesförlust, ångest eller bakfylla. Bra start på 2010!

Tänkte jag skulle förbereda mig lite för att gå bort till Micka där Emma befinner mig så att hon kan färga mitt hår.

Gott Nytt år!Uppesittarkväll med Anna Anka

Middagen igår var riktigt trevlig. Krängde i oss massa tacos och lite öl. Konstigt att man kommit närmre den familj som man träffar aldeles för sällan. Den avslutades iallafall klockan 6 i morse då jag och Simon tillslut somnade.

Dagen har spenderats på väla som en liten familjedag haha (Mamma,peter jag och Emma). Blev en klänning som ska användas imorgon sen massa underkläder. Fan vad dyrt och tråkigt de är.

Nu har jag och Emma nyss kommit hem från Mika, tänkte slänga på Anna Anka!

Lär ju somna ganska snabbt efter denna sjuka dagen.

Godnatt!

PUSS

Middag

Efter ännu en mysig kväll med kebabtallrik, chips dippa, läsk, one tree hill och massa mys har vi äntligen lyckas ta oss ur sängen. Jag har lyckats duscha och nu står Simon där inne. Klockan 5 ska vi iväg till min Syster som bjuder på mat idag. Dit kommer även pappa och hans nya familj. Ska bli riktigt trevligt :)

Tänkte att jag skriver mer lite senare. Sitter inte på datorn när jag är med simon!

PUSS