Var är motivationen till att fira nyår.

Sådär nu har jag äntligen varit och fått min Klänning uppsydd, fixat dricka på systemet och hämtat hårförlägningen hos Michelle. Nu väntar jag bara på att tiden ska gå och att alison ska komma hit. Hon är här vid 15.00 ungefär och då ska vi börja fixa till oss. Ska ta bussen 17.46 till Teckomatorp. Ska hem till Marcus och äta och sedan vidare till antingen Helsingborg eller Emma..

Ska dock ta de lugnt ikväll. De känns lika lite som de är Nyår som de kändes när de var Julafton. Var fan är motivationen och nyårskänslan någonstans?... Äsch, Den kommer väll annars är de bara att se fram emot 2009 som kommer bli ett underbart år! Förhoppningsvis blir de många resor och de jag hoppas mest på att är dommen i hovrätten blir jävla mycket hårdare än de 2 år som blev i Tingsrätten.. 

Några Nyårslöften har jag inte gett mig själv eftersom jag är enormt dålig på att hålla dem. Men ska endå ge mig själv ett löfte om att vara mer positiv, förstålig, tålmodig och ser saker bättre från andras perspektiv. Vilket jag oftast är riktigt dålig på... 

Nu ska jag ta och äta lite frukost och ta Atlas ut på en lång runda. 
 

Bilolycka, Akuten & Änglavakt.

Igår började de med att jag och Michelle drog till väla och stan och handlade. Lyckades hitta en nyårsklänning men den var lite för lång så ska dra till Moster snart och sy upp den. Även lite stör över brösten men de går inte att sy in eftersom de är en dragkedja i ryggen. Iallfall sen skulle jag dra till Alison för att testa locka mit hår med hennes trippeltång och de blev as bra! så jag ska ha de så ikväll!

Sen när jag skulle köra därifrån så hände ju som sagt de värsta. Blev påkörd i förarsidan av en bil i ca 70 km/h. Kan ju säga att de gick rent åt helvete. Tuppade typ av och när jag vaknade till hade jag syrgas mask över huvudet och massa folk klippte av taket på bilen eftersom den var helt intryckt så de gick inte att komma ut. Sen blev de iväg med ambulans och in på akuten där jag fick röntgas osv. Värst var ändå att sätta in varm vätska/medicin genom dropp i armvecket. Fyfan! Sen när jag vaknade till hör jag en läkare säga "din mamma, dina systrar, en kompis och Marcus väntar här ute och vill träffa dig" Så sen när jag hade piggnat till och fått ett eget rum så kom Mamma, angelica, Micka, Emma, Marcus, Moster och Krister in genom dörren. & där låg jag med dropp och nackkrage haha. Jävla syn! Men fan vad  dem livade upp stämningen. Moster bara "de var lika bra, den bilen var endå gammal. behövdes en ny" haha och mamma verkligen älskade sin bil. Men nu sitter vi och kollar nya bilar. Blir en Peugeot 206 !! :) yeah!

Men värst under dagen var fan av att vakna upp av att brandmän sågar itu taket och krossar de rutor som inte redan hade krossats vid krocken. Även att ha massa Glassplitter över allt i kläderna och hela tiden känna hur glaset skär in i magen och benen. Men läkarna sa att jag hade änglavakt! Så jag är glad att de inte blev värra än de är.  Dock bara ont i nacken och blåmärken så jag kommer att fira nyår precis som planerat!

Nu ska jag iväg till moster med klänningen!Olycksplatsen. Dock var de andra sidan av bilen som var intryckt.Shopping

Blev inte så lång natt trots allt. Marcus var trött och ville sova så de var bara att gå och lägga sig. Sov iallafall riktigt gott och länge så jag klagar inte. Skulle dock upp halv 9 och åka till väla med Emma men sen insåg jag att Atlas inte kunde vara hemma själv så länge. Så nu har jag fått låna mammas bil så nu ska jag dit..

Sen är de även träning ikväll. Längesen nu! Kommer bli riktigt underbart att komma igång igen efter detta juluppehållet. & imorgon då jääävlar! fan vad jag längtar! Gör inte alla de liksom? skåla bort de gamla året och bara välkommna de nya som kommer bli rena äventyret. För mig iallafall.

Nu ska jag in i duschen och sen köra!